PREMIUM MENU - KAISEKI STYLE


KAISEKI STYLE

1st plate(Appetizer1) : JAPANESE "BAGNA CAUDA" . (Simple vegetable stick with Special Miso paste)

2nd plate(Appetizer2) : CHAWAN-MUSHI.(Steamed egg hotchpotch with truffle taste.)

3rd plate(Sushi) : ABURI-SALMON SUSHI(Special salmon sushi mix plate.)

4th plate(main dish) : TAI NO SHIOGAMA YAKI.(Grilled sea bream with salt dome.)

5th plate(dessert) : MATCHA PANNA COTTA(Green tea pudding)

 

With one cup of Daiginjo(SAKE) as aperitif, glass of wine in the dinner and coffee at the end. 

PREISE(inkl. MwSt) p.p. und Kurs 

-100 Euro (Teilnehmer: 1~2 Personen) 

-90 Euro (Teilnehmer: 3~5 Personen) 

-85 Euro (Teilnehmer: 6 ~9 Personen) 

-80 Euro (Teilnehmer: 10~16 Personen) 


  • Inklusive Material, Willkommensgetränk , Abend – oder Mittagessen, eine halbe Flasche Wein, Kaffee und Nachtisch
  • Mindestbegleiter gehalten dem Kochkurs ist von zwei Personen.